Til kassen
Totalt: 0
Meny

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-

Lørdag 21. mai

Kulinariske kunst-opplevelser

Med hele syv retter på menyen, og kunstutstilling med Per Stian Monsås og Mishi Foltyn, smelter kunst, mat og drikke sammen i en unik helaften midt i verdensarven Røros


 

En unik helaften

Vertshuset Røros og Kuns og kaos inviterer til Kulinariske kunstopplevelser.

Med hele 7 retter på menyen og kunstutstilling med Per Stian Monsås og Mishi Foltyn, smelter kunst, mat og drikke sammen i en unik helaften midt i verdensarven Røros. 


Forretten serveres i galleriet Kunst og kaos før det blir en kort spasertur opp til Vertshuset Røros hvor kvelden fortsetter.


Lørdag 21. mai invitererVertshuset Røros og Kunst og kaos til «Kulinariske kunstopplevelser» på Røros. Arrangementet er en del av European Region of Gastronomy 2022.


 

Mishi og Per Stian
 


Kunstnerne Mishi Foltyn og Per Stian Monsås er godt kjent for mange av Kunst og kaos sine kunder. Det unge kunstnerparet er bosatt i Trondheim og er en sentral del av det midt-norske kunstmiljøet.  


Per Stian sine verk spenner fra monumentale installasjonsverk til abstraherte grafiske uttrykk. Særlig sirkelen går igjen som form. Mange kjenner kanskje Mishi best for sine «Stocking»; tegninger av kvinneben med strømper, montert på trerammer og med en blank lakk som gir en nesten glassaktig overflate.


Til Kulinariske kunstopplevelser har de to satt sammen en egen utstilling. Spesielt tilpasset Kunst og kaos, og i dialog med kjøkkensjefene på Vertshuset Røros.


Velkommen!

Lørdag 21. mai kl. 18:00

Kun én kveld - kun 48 plasser.


 

Kulinariske kunstopplevelser:

7-retters middag, utstillingsåpning og kunstnersamtale: kr. 1.975,-

 (Medlemmer i Kunst og kaos? venner: kr. 1.645,-)


 

Overnatting på Røros Hotell

fra lørdag 21. mai til søndag 22. mai:

Dobbeltrom: kr. 1.250,-

Enkeltrom: kr. 950,-


 

BILLETTER KJØPES PÅ HOOPLA PÅ FORHÅND
 

Eline og Aleksander


 

Eline Haugan Bordvik og Aleksander Storm er kjøkkensjefer på Vertshuset Røros. Eline hadde sin læretid som kokk på Credo i Trondheim og har blant annet jobbet på verdensberømte NOMA i København og deres popup restaurant i Mexico, og på Michelinrestauranten KOKS på Færøyene.


Aleksander har sin bakgrunn fra i Statholdergården hos Bent Stiansen, Ylajali i Oslo, 5 Stuer i Holmenkollen Park Hotel og Røst Teaterbistro i Trondheim. Nå har de slått seg ned på Elines hjemsted; nemlig i lokalmathovedstaden Røros.

 

Til Kulinariske kunstopplevelser har Eline og Aleksander komponert syv utsøkte retter med utgangspunkt i kunsten til Per Stian Monsås og Mishi Foltyn, og med fantastiske trønderske råvarer.