Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Tåmmas Pahr

34 år gammel bergenser fast bosatt i Trondheim sammen med samboer og to små jenter.

Jobber som lege innenfor psykiatrien, snart utdannet psykiater. Bruker ellers all ledig tid til å male bilder. Særlig det siste året har satsing på maling og salg av malerier økt.

Flyttet fra mor og startet å male i 2004 for å pynte opp nakne vegger i første leilighet. Maleinteressen de neste 15 årene har havnet noe i skyggen av utdanning og arbeid, men få andre leger har fått klarsignal fra sjefen til å dedikere flerfoldige arbeidstimer til tegning. Dette mangler det naturligvis en offisiell statistikk over.

Maleriene består av blandede akrylbaserte medier på oppspent lerret. Det brukes både spray, blekk, maling, tusj og diverse tilsetninger. De fleste maleriene starter uten en klar plan, males gjennom en gradvis prosess, maling lag på lag til det dannes et motiv som er passe pent og passe teit. Det er viktig at bildene ikke blir for skumle.

 

Fysiske lover og anatomi forkastes til fordel for leken og fri fantasi. Det resulterer i absurde vesener eller scener i en slags abstrakt-figurativ harmoni. Deretter kommer en tullete tittel.

Viser 1 til 18 (av 26 produkter)